Jäsenyys

Jäseneksi liittyminen on helppoa. Varsinainen jäsenyys maksaa 15 euroa vuosi. Voit liittyä myös kannatusjäseneksi. Se maksaa 30 euroa henkilökannatusjäseneltä ja 100 euroa yhteisöltä (esimerkiksi taloyhtiö tai yritys).

Helpoin tapa liittyä jäseneksi:

Täytä liittymislomake osoitteessa https://forms.gle/5sKrdupbGip8vSMz5. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen päivän tai parin sisällä laskun vuosimaksusta, jonka maksettuasi jäsenyytesi ja etusi astuvat voimaan.

Nopein tapa liittyä jäseneksi:

Jos haluat jäsenyyden astuvan voimaan saman tien, voit maksaa jäsenmaksun Holvi-palvelua käyttäen osoitteessa https://holvi.com/shop/kalasatama/, jolloin saat heti maksamisen jälkeen jäsenedut käyttöösi maksukuittia näyttäen.

Lisäksi jäseneksi voit liittyä maksamalla normaalin tilisiirron, seuraavilla tiedoilla:

TILINUMERO: FI90 7997 7997 4910 84
BIC/SWIFT: HOLVFIHH
VASTAANOTTAJA: Kalastaman asukasyhdistys ry
VIESTIKENTTÄÄN: Etu- ja sukunimi sekä katuosoite ja sähköpostiosoite (pakollisia tietoja).

Halutessasi voit laittaa viestikenttään myös puhelinnumerosi.

Jäsenkriteerit

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen Kalasataman alueen asukas tai loma-asukas, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Yhdistyksen hallitus voi hyväksyä kannatusjäseniksi henkilöitä tai yhteisöjä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa sekä kutsua kunniajäseniksi yhdistyksen toiminnassa ansioituneita jäseniä tai muita henkilöitä, jotka ovat erittäin merkittävästi tukeneet yhdistyksen tavoitteiden toteutumista tai toimintaa.

Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.