Toiminta

Asukasyhdistyksen toiminta on avointa. Järjestämme säännöllisesti kokouksia, joihin voivat kaikki yhdistyksen jäsenet osallistua.

Tulevia tapahtumia

  • Sinut on kutsuttu! Kalasataman asukasjuhla järjestetään Kalasatamanpuistossa lauantaina 1.9.2018 kello 12.00-15.00. Tarjolla on elävää musiikkia, pomppulinna ja paljon muuta mukavaa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille. Tule paikalle ja kutsu ystäväsikin tutustumaan kasvavaan Kalasatamaan.  Tilaisuuden järjestää Kalasataman asukasyhdistys ry ja sitä tukee Helsingin kaupunki.

Menneitä tapahtumia

  • Asukasyhdistyksen vuosikokous 7.5.2018. klo 18 Kalasataman peruskoulussa.
  • Kalasataman siivouspäivä 8.5. klo 17 alkaen (aloitus Junonkatu 2 edessä)
  • Opastettu kierros Korkeasaaressa yhdistyksen jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille 28.4. klo 12.00
  • Asukasyhdistyksen hallituksen vierailu Redin työmaalle 19.3.2018.
  • Asukasyhdistyksen kokoonkutsuma katselmus Itäväylän kevyenliikenteen liikennejärjestelyjä koskien 21.12.2017.
  • Kalasataman asukasjuhla ja Kalasatamanpuiston avajaiset 2.9.2017. Asukasjuhlan kumppanina teatteri ILMI Ö. Yhteistyössä Kalasatamanpuiston avajaisissa Helsingin kaupunki ja PuskaPromotion.
  • SRV:n 30-vuotissyntymäpäivät. SRV ja Redi-hanke ovat kutsuneet kalasatamalaiset juhlimaan Kattilahalliin 9.6.2017 kello 14.30 alkaen. Asukasyhdistys toimii tilaisuudessa kumppanina.
  • Funky Family Zone at Cirko Festival 13.5.2017.

Mitä muuta yhdistys tekee?

Säännöissä on määritelty, että yhdistys osallistuu kaupunkia koskevaan suunnitteluun, erityisesti Kalasataman alueen osalta ja tekee selvityksiä, aloitteita ja antaa lausuntoja. Asukasyhdistys voi myös järjestää kokouksia, kursseja, keskustelutilaisuuksia ja retkiä. Toiminnan vaikuttavuuden takaamiseksi se tiedottaa aluetta koskevista asioista ja järjestää alueen yhteisiä tilaisuuksia. Yhdistys myös toimii yhteistyössä muiden yhdistysten, yritysten tai yhteisöjen kanssa.

Aktiivista viestintää

Tiedotuskanavina toimivat nyt muun muassa jäsenille lähetettävä sähköposti, ilmoitustaulut ja Kalasatama – Fiskehamnen -FB-ryhmä.

Ole yhteydessä!

Yhdistyksen toiminta kehittyy koko ajan sen perusteella, millaisia ideoita ja ajatuksia jäsenillä on. Mitä sinä haluaisit yhdistyksen tekevän? Laita palautetta ja ideoita hallitukselle.

Mainokset