Tuskaa!

Asukasyhdistys on sopinut yhteistyöstä Tuska-festivaalin kanssa. Tässä on muutama konkreettinen esimerkki siitä, miten yhteistyöstä hyötyvät kaikki yhdistyksen jäsenet ja myös muut kalasatamalaiset.

Kierros – ”Kulissien takana”

Tutustutaan festivaalien rakennustöihin ja logistiikkaan, kuullaan miten maailman hienoin Tuska syntyy. Lähtö torstaina 27.6. kello 17.30. Kierroksen pituus n. 1,5 tuntia. Kierrokselle rajattu osallistujamäärä – joten ilmoittaudu heti! Ilmoittautumiset: kalasatama.asukas@gmail.com

Arvonta – ilmaiseksi festareille!

Haluatko festareille, mutta et halua maksaa siitä? Arvomme 2 kappaletta 3 päivän lippuja yhdistyksen jäsenten kesken. Jokainen nykyinen jäsen, tai toukokuun loppuun mennessä liittynyt, on mukana arvonnassa, joka suoritetaan kesäkuun alussa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tässä saat jäsenmaksullesi vastinetta pitkälle ajalle, jos onni suosii!

Asukasyhdistyksen kumppaniliput

Kalasataman asukasyhdistykselle on varattu 8 kappaletta erikoishintaisia 3 päivän lippuja, jotka voi lunastaa toukokuun lopussa sähköpostitse saapuvan linkin kautta. Sähköpostiin saapuu www-linkki sekä salasana lippujen lunastusta varten.

Ensimmäiset 8 kiinnostunutta yhdistyksen jäsentä voivat saada tämän edun, sähköpostin saapumisjärjestyksessä. Vinkki: tässä säästät enemmän kuin vuoden jäsenmaksu on. Ilmoittautumiset: kalasatama.asukas@gmail.com. Tarkistamme myös jäsenyytesi.

Advertisement